Man – Fre:  08:00 – 16:00
Lør – Søn:  Stengt
35 52 39 70

En paraply som matcher merkevaren

Exclusive for you: Custom-made products

Wenstøp i samarbeid med FARE® tilbyr nå sitt kreative team for å skape et helt unikt produkt til deg. Paraplyen vil bli skreddersydd fra topp til bunn etter dine ønsker. “Custom” paraplyene vil holde høy kvalitet og vil gjenspeile din merkevare i alle detaljer. FARE® har lang fartstid og produserer allerede slike paraplyer for kjente merkevarer som Audi, VW, Mercedes Benz, m.fl. Når det skal skapes unike paraplyer til Formula 1, så er det FARE® som blir kontaktet. Noen av disse paraplyene har en kultstatus i dag for samlere – og blir brukt på nytt igjen og igjen.

Nå tilgjengelig i Norge.  

Eksempler og inspirasjon

Unike skreddersydde paraplyer trenger ikke presise spesifikasjoner ned til vær minste detalj. FARE® sitt kreative team vil sette seg inn i ønsker, merkevare og ideer. På den måten vil de ta frem en unik løsning som er gjennomtenkt ned til siste detalj.

 

1 Panel farge

Ønsker du en paraply som matcher fargen på firmalogo? Kanskje du ønsker en spesiell nyanse? – I såfall kan vi produserer tekstilen i den fargen og nyansen du ønsker. Dette gjelder også for print.

1 Tekstil / Panel

Bærekraftige produksjon, miljøvennlige valg er viktigere enn noen gang. FARE® kan produsere høykvalitets polyester tekstiler til panelene fra resirkulert plast. Det kan du få både i standard farger og spesial farger. Vi har tekstiler som er tatt frem ved hjelp av sterkt redusert vann og energiforbruk i fargeprosessen (dyeing). Se etter, eller spør oss om tekstiler med waterSAVE® sertifisering. Vi tilbyr dette også i 6 standard farger. .

3 Håndtak, stang og ramme

Både ved å matche farger eller benytte kontrastfarger: Spesielle fargekombinasjoner gir hver paraply en unik fremtoning. Det er derfor vi lager håndtak, stang og rammen i den fargen du ønsker. Et annen høydepunkt er at du kan velge å få stangen trykket med et fotorealstisk motiv. 

4 Custom håndtak

Overask med kreativitet – skap noe unikt. Du kan velge en individuell form eller motiv på håndtaket. La det bli en del av din unike branding. For eksempel kan du la det gjenspeiele et av dine eksiterende produkters design.

.

Vil du vite mer - eller ønsker et kostnadsfritt designforslag?